Székelyföldi üzletlánc

A jó pálinka nem okoz fejfájást!

Mindig csak a hiánya!

Gobe_termek_Marossarpataki_palinka_Antalfi_Zoltan_palinkafozo_merkurblogA marossárpataki Antalfi Zoltán mostmár nemcsak a lakókörnyékén gondoskodik a hiány pótlásáról, hanem eljut szélesebb körökbe is, minőségi gyümölcspálinkája ugyanis, bekerült a Góbé termékcsaládba.

Antalfi Zoltán, okleveles pálinkafőző, akinek 22 éves tapasztalata van ebben a szakmában. Ebből 16 éven át, csak hagyományos módon, nyitott tűzzel, kavaró használatával főzte a pálinkát. Ezt a több évszázados eljárást a nyárádmenti nagyszüleitől tanulta. Ma már ezt kénytelen kiegészíteni a munkavédelmi szabályoknak megfelelő modernizálással.

Ami ugyan csöppet sem ront az isteni nedű minőségén.

Gobe_termek_Marossarpataki_palinka_plakat_merkurblogA Góbé termékek polcára felkerülő gyümölcspálinka főzésénél a kétlépcsős kisüsti főzőtechnikát alkalmazza. Ezután tölgyfahordókban, gyümölcságyon érleli.

Tapasztalati véleménye szerint az ilyen pálinka fogyasztása -vagyis a megfelelő erjesztésű, alapanyagú és kiváló főzőtechnikájú- nem okozhat másnapos fejfájást!

Tanácsa, hogy fogyasztás előtt ne hűtsük le a pálinkát, mert ez egy természetes ital, ami hűtéssel elveszti gyümölcsös aromáját!

Fogyasszuk egészséggel és mértékkel!

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria