Székelyföldi üzletlánc

Csicserfarm

A Csicser Tangazdaság egyedülálló kezdeményezés a térségben – 2014 tavaszától családosoknak, óvodai és iskolai csoportoknak, a gazdálkodás vagy lovászkodás iránt érdeklődőknek egyaránt tartalmas kikapcsolódást, feltöltődést, tanulási, de akár vásárlási lehetőséget is biztosít.

A tangazdaság a vegyszermentes növénytermesztés, állattenyésztés és -feldolgozás mellett gyakorlóteret biztosít a különböző mezőgazdasági szakmák elsajátítására, és az ökológiai gazdaság bemutatásával az egészséges életmódra és a közösségben való gondolkodásra nevel.

Látogatóink, vásárlóink többnyire rendszeres visszatérők, akiknek fontos:

  • a családi léptékű gazdálkodás léte, a tartalmas kikapcsolódás, a vidéki élet hangulata;
  • a teljes tápértékű, háztáji élelmiszerforrás;
  • a természetközeli lovaglás élménye
  • és nem utolsósorban a tanulás, a fejlődés lehetősége kertészkedés, gazdálkodás terén.

Célunk, hogy ne csak Székelyudvarhely, hanem más települések lakóinak is családi léptékű, fenntartható gazdálodási modellel tudjunk szolgálni. Feldatul tűztük ki, hogy a fiatal generációnak, családoknak szervezett programok, képzések mellett munkanélkülieknek is lehetőséget biztosítsunk a költségmentes tanulásra, szakmai fejlődésre. Mindemellett szeretnénk hozzájárulni lakótelepeink arculatának szebbé tételéhez is.

Reméljük, programjainkkal sikerül bevonnunk az egész családot az aktív hétvégi kikapcsolódásba: míg a szülők, nagyszülők a zöldségekből, fűszer- és dísznövényekből, szárnyasokból válogatnak, a kicsik a simogatóban ismerkedhetnek a háziállatokkal vagy éppen lovagolhatnak.

Ha kellemes környezetre, kikapcsolódásra vágyik, ha tapasztalatot szerezne kertészkedésben, állattenyésztésben, ha teljes tápértékű élelmiszert vásárolna, látogasson el hozzánk és legyen részese a gazdálkodás örömeinek, szépségeinek a Budvár alatti családias tangazdaságnál.

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria