Székelyföldi üzletlánc

Hírességek kedvencei a Merkúrban!

Hírességek kedvencei a Merkúrban!

V8 Zöldség juice!

A V8-nál  itt nem a Mustangok, Corvettek, Cadillacek motorjára kell gondolni, hanem azok hajdani gazdáinak kedvenc, egészségmegőrző  italaira! Ronald Reaganére, Orson Wellesére, Helen Hayesére. Ugyanis a V8 zöldség juice -ami mostmár nálunk is kapható- , a legendás Cambell Soup Company terméke!

Nyolc válogatott zöldség (V8=vegetable 8) 100%-os, természetes levéből készült ital, nem tartalmaz cukrot, mesterséges anyagokat vagy tartósítószert, de annál inkább a szervezetünk számára legfontosabb ásványi anyagokat és vitaminokat! A szív- és érrendszeri betegségek enyhítésére külön ajánlott. A termék alacsony kalória-, zsír- és magas rosttartalma miatt, fogyasztható fogyókúrás célokra, étel kiegészítőként, koktélokhoz vagy önálló italként.

Próbálja ki Ön is!

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria