Székelyföldi üzletlánc

Jól hangzik-e még Kalákába Kalákásnak menni?

kalakÚjabb kalákát szervez szombaton délelőtt 10 órakor a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány. Ezúttal a Jézus Szíve kápolnát ültetik körbe facsemetékkel a város felelősségteljes dolgos kezei.

Munkaközösségünk minden tagja készséggel támogatja ezt a kezdeményezést és minden hónapban, áldoz a fizetéséből a Városi Kaláka alapba. Tesszük ezt azért is, mert értékrendünkben fontos szerepet foglal a közösségépítés, aminek legfontosabb feltétele, hogy úgy dolgozzunk önmagunkért, hogy egymásért is dolgozunk.  A kaláka erre a legszebb ránk hagyományozódott munkaforma. Az már csak természetes, hogy segítsük, ahol tudjuk az SZKA ilyen jellegű kezdeményezését.

A kaláka mellett, fontos ez a szombati megmozdulás más megfontolásból is. A Jézus Szíve kápolna és környéke, több szempontból is a város legvitatottabb helye. A művészettörténészek, a régészek, szakrális kutatók vitatott pontja ez. Ami egyértelmű bizonyíték arra, hogy ez egy jelentős hely. Talán az már másodlagos, hogy szakrális jelentőségű pontja-e ez a városnak, vagy a legrégebbi, esetleg érme bizonyítja a régiségét vagy netán építési stílusa. De ha csak úgy székelyesen, nemes egyszerűséggel erre a helyre gondolunk, ahol rengeteg forrás fakad és Jézus szívének nevét kell szánkra vennünk, mikor erről a helyről beszélünk, az már elég bizonyíték lehet arra, hogy mostani állapota tisztításra, felkarolásra szorul. Támogassuk hát az SZKA Városi Kalákáját egy kis jóleső közös munkával, amit egyben magunkért is teszünk!

Varosi Kalaka - Jezus Szive Kapolna

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria