Székelyföldi üzletlánc

Merkuráruház - a legjobb ár

Merkuráruház - a legjobb ár

Nem titok, a Merkúr Székelyföldi Áruház a globalizálódás, a multinacionális cégekkel szemben született helyi kezdeményezés, amely lehetőséget biztosít számos vállalkozásnak a bemutatkozásra, kiteljesedésre. Válaszképpen az igények kielégítésére az Elan Trio Kft. Székelyudvarhelyen egy olyan áruházat alakított ki, amely családias hangulatban tökéletes közösségi találkahelynek bizonyul.

Minden megtalálható egy épületben, ami az ember mindennapjaihoz szükségeltetik: élelmiszerrészleg, gyorsétterem, kávézó, gyerekjátszó.

Pénzügyeinek intézéséhez sem kell máshova mennie, hisz BCR bankfiók és -automata várja az első bejáratnál, OTP bankautomata a második bejáratnál. UPC, AVE képviseleteknél rendezheti számláit, a Hitelszövetkezet helyi képviseleténél szinte minden más számláját kiegyenlítheti.

Az áruház emeletén is megéri körbejárni és vásárolni, hisz itt a könyvesbolt, ékszerész, ajándékbolt és divatáruk mellett Lem’s bútorok és a Domo áruház elektronikai cikkei közül válogathat kedvére.

Kiskereskedelmi egységeink megtalálhatóak Székelyudvarhelyen, Csíkszeredában, Sepsiszentgyörgyön és Marosvásárhelyen.

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria