Székelyföldi üzletlánc

Raktáráruház – ajánlat viszonteladóknak

Széles választék, alacsony árak kiskereskedőknek, vendéglátóknak!

NAGYKERESKEDÉS
Széles választék, alacsony árak kiskereskedőknek, vendéglátóknak!

Az igények kielégítésére születtek meg a C+C Raktáráruházak, melyek Hargita megye legnagyobb élelmiszer- és iparicikk-nagykereskedései.

A nagykereskedelmi egységeink nagy előnye, hogy az ügyfeleink kapcsolatba tudnak lépni a beszerzőkkel, lehetőségük van arra, hogy egyéni termékeket rendeljenek meg, és egyéni árakat alkudjanak ki maguknak.

Egységeink kizárólag csak jogi személyeket szolgálnak ki: egyéni vállalkozókat (Î.I., P.F.A.), családi vállalkozásokat (I.F.), korlátolt felelősségű társaságokat (S.R.L.), részvénytársaságokat (S.A.), intézményeket, alapítványokat, egyesületeket, beleértve a kisüzleteket és vendéglátókat is.

A gyors vásárlás érdekében a jogi személyek kártyát kell kiváltsanak. Ehhez szükséges iratok: az alapító okirat és a személy igazolvány. Raktáráruházunk nagybani árakkal, magyar termékek széles választékával, saját márkás Góbé termékekkel, illetve friss zöldség- és gyümölcskínálattal várja klienseit.

Nagykereskedelmi egységeink működnek Székelyudvarhelyen, Gyergyószentmiklóson és Sepsiszentgyörgyön.

Subscribe to
 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria