Székelyföldi üzletlánc

Szerves portékáink!

organikus_hasznalni

Mától kezdve kaphatóak az Organikus Merkúr kertészetéből származó egynyári dísznövények, zöldségpalánták és fűszernövények a székelyudvarhelyi Dísznövény-kiállításon és vásáron!

Különlegességük ezeknek a növényeknek, hogy az ökogazdálkodás természetes módszereivel gondozták őket. Vagyis nem használtak semmiféle szintetikus növényvédő szereket vagy műtrágyákat. Ez a kertészkedési forma a természetes növényvédelmet és talajművelést részesíti előnyben. Nem kell itt új és nagyon tudományos dolgokra gondolni, hiszen eleink jól ismerték a biológiai gazdálkodás legalapvetőbb formáit, sőt a székely gazdálkodó csak azt ismerte. A szerves trágyát, a vad- és kerti növényekből készíthető permeteket, a vegyes kultúrákat stb.-t.

A Organikus Merkúr kertészetben, természetközeli módon kertészkednek, ahol nemcsak az új felismeréseket ültetik át gyakorlatba, hanem a régi hagyományokat is folytatják munkájukkal. Disznoveny_kiallitas_es_vasar_Organikus_Merkur_sator_sajat_farmunk_termekeivel_05

Ha ilyen növényeket szeretne vásárolni vagy bió kiskertészkedési tanácsokat szeretne kérni, bátran keresse az Organikus Merkúr sátrát a Bethlen negyedi parkban, kollégáink készséggel állnak majd az ön rendelkezésére! Disznoveny_kiallitas_es_vasar_Organikus_Merkur_sator_sajat_farmunk_termekeivel_01

A Dísznövény-kiállítás és vásár négy napon keresztül, május 9-12. között reggel 9 órától este 20 óráig várja a látogatókat.

Díszítse napját a természet ajándékaival!

A Dísznövény-kiállítás és vásár a Székelyudvarhely Tavasza rendezvénysorozat része, melynek főtámogatója a Merkúr Székelyföldi Üzltelánc!

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria