Articles

Isten hozta a székelyföldi üzletlánc honlapján!

Húsz éve vagyunk elsősorban az élelmiszer-kis- és -nagykereskedés piacán. Közel hatszáz munkatársunkkal azon dolgozunk, hogy a Székelyföldön élők és az idelátogatók asztalára a lehető legjobb ár-érték arányú ételt, italt juttassunk.

Mindemellett szívügyünk a helyi termelők és termékek támogatása. Több mint félszáz helyi termelővel közösen készítjük a Góbé termékeket.

Ez az ízig-vérig helyi összefogás gyümölcse méltán népszerű Székelyföldön.

Csicserfarm

A Csicser Tangazdaság egyedülálló kezdeményezés a térségben – 2014 tavaszától családosoknak, óvodai és iskolai csoportoknak, a gazdálkodás vagy lovászkodás iránt érdeklődőknek egyaránt tartalmas kikapcsolódást, feltöltődést, tanulási, de akár vásárlási lehetőséget is biztosít.

A tangazdaság a vegyszermentes növénytermesztés, állattenyésztés és -feldolgozás mellett gyakorlóteret biztosít a különböző mezőgazdasági szakmák elsajátítására, és az ökológiai gazdaság bemutatásával az egészséges életmódra és a közösségben való gondolkodásra nevel.

Merkuráruház - a legjobb ár

Merkuráruház - a legjobb ár

Nem titok, a Merkúr Székelyföldi Áruház a globalizálódás, a multinacionális cégekkel szemben született helyi kezdeményezés, amely lehetőséget biztosít számos vállalkozásnak a bemutatkozásra, kiteljesedésre. Válaszképpen az igények kielégítésére az Elan Trio Kft. Székelyudvarhelyen egy olyan áruházat alakított ki, amely családias hangulatban tökéletes közösségi találkahelynek bizonyul.

Minden megtalálható egy épületben, ami az ember mindennapjaihoz szükségeltetik: élelmiszerrészleg, gyorsétterem, kávézó, gyerekjátszó.

Raktáráruház – ajánlat viszonteladóknak

Széles választék, alacsony árak kiskereskedőknek, vendéglátóknak!

NAGYKERESKEDÉS
Széles választék, alacsony árak kiskereskedőknek, vendéglátóknak!

Az igények kielégítésére születtek meg a C+C Raktáráruházak, melyek Hargita megye legnagyobb élelmiszer- és iparicikk-nagykereskedései.

A nagykereskedelmi egységeink nagy előnye, hogy az ügyfeleink kapcsolatba tudnak lépni a beszerzőkkel, lehetőségük van arra, hogy egyéni termékeket rendeljenek meg, és egyéni árakat alkudjanak ki maguknak.

Oldalak

Subscribe to Articles
 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria