Termékeink

Friss Zöldség-Gyümölcs

Nem kérdés, hogy a krumplit a csíki gazdától és nem a kínai viszonteladótól szerezzük be. És hetente kétszer szállítunk, így garantálva a frissességet.

Friss Zöldség-Gyümölcs

Ismeri Ön az ötven kilométeres diétát? Azt jelenti, hogy mindent a lehető legközelebbi termelőtől, viszonteladótól szerzünk be. Mi arra törekszünk, hogy olyan zöldségek és gyümölcsök kerüljenek polcainkra, amelyek szezonálisak, a közelünkben teremnek és kiváló minőségűek.

Nem kérdés tehát, hogy a krumplit a csíki gazdától és nem a kínai, a káposztát a keresztúri gazdától és nem a törökországi viszonteladótól szerezzük be. Hogy a folytonosságot biztosítsuk, magokkal támogatunk, finanszírozunk olyan gazdákat, akik szakértelmüket, megbízhatóságukat és együttműködési szándékukat bizonyították. Mivel mi nem vagyunk gazdák, igyekszünk őket partnerként kezelni, mert termékeink minősége függ attól, hogy mennyire tudunk együttműködni.

Nagy erőfeszítések árán talán nálunk is megterem, de kissé tájidegen a citrom, a narancs, az endíviasaláta. Hogy ezekből a távoli, de egészséges gyümölcsökből, zöldségekből is friss, zamatos kerüljön a kosarába, a többi üzletlánccal ellentétben, mi hetente kétszer szállítunk új árut.

Nem véletlen, hanem tudatos árubeszerzési és -rendezési munkánk eredménye, hogy a télen a savanyú káposzta a székelyek kedvenc eledele.

Friss Zöldség Gyümölcs -Véleményezés

Bándi Sándor Domokos

Frissesség és óriási választék jellemzi a Merkúr által biztosított zöldségeket és gyümölcsöket, melyekkel öröm dolgozni egyaránt konyhán és zöldség-gyümölcs faragászatban is.

 

Bővebben

Nagy Krisztina

A Minestrone Band zöldségzenekarunkkal a Merkúr által biztosított zöldségeken közismert gyerekdalokat adunk elő és a számok között a "hangszereink" vitamintartalmáról beszélünk, ezzel is felhívva a fiatalok figyelmét az egészséges táplálkozás fontosságára.
Bővebben

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria