Termékeink

Góbé termékek

A szeretet, a gondosság, a háziasság és a székely összefogás valódi íze mind-mind érezhető a Góbé termékekben. Egy ízig-vérig helyi összefogás eredményeként létrejött kezdeményezés.

Gobetermekek

Nem találtuk fel a székely kólát, de szeretjük és népszerűsítjük azt, amink van. Az ízig-vérig helyi összefogással létrejött Góbé kezdeményezés a székelyföldi termelőknek, kereskedőknek kíván alternatívát mutatni a globalizációs, egységesítő trendekkel szemben.

Vásárlóinknak először a 2001-es Székelyudvarhelyi Tavaszi Vásáron mutattuk be a Góbét. Azóta is népszerű a helyi termelők által gyártott saját márkás, nem csak nevében székely termékcsaládunk.

A székely összefogás, gondosság és szeretet valódi íze érezhető minden Góbé termékben. Minőségük minden igényt kielégít: egyaránt megtalálhatók köztük a hagyományos, értékeinket őrző gyártásmóddal és az új idők új követelményei alapján készült termékek.

Akár az Elekes pékség által készített sós tallért ropogtatja, akár a Soósék családi vállalkozásában gyártott koronkai száraztésztáját szűri le, egyaránt minőségi Góbé terméket fogyaszt.

Büszkén említhetjük még, a teljesség igénye nélkül, a Varga család mézeskalácsait, vagy a tekerőpataki Bernád család sajtjait, a gyimesközéploki „pityókás csángó kenyeret”, az oroszhegyi és csíkszeredai félbarna kenyeret, a gyergyói Benedek család vagy a székelyudvarhelyi Budvár hústermékeit, a keményfalvi mustárgyár különlegességeit, a szentléleki Gordon sajtgyár produktumait, a székelyudvarhelyi Lactis tejtermékeit, az oroszhegyi Albert és a korondi Szász méhészek mézeit.

Különösen fontosak számunkra az aranyosszéki székelyek által Torockószentgyörgyön, hagyományos módon gyártott, száz százalékosan természetes tejtermékek, melyekből szintén sikerült néhányat a Góbé termékcsaládba bevonni.

Vásárolja és fogyassza termékeinket, erősítse ezzel is székelyföldi közösségünket!

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria