Közösségépítés

Közösséget építünk - Saját rendezvények

Hisszük, hogy érdemes saját lehetőségeinken túl álmodnunk. Ha összefogunk, akkor az egyes emberek számára lehetetlennek látszó problémákat is meg tudjuk oldani.

sajat rendezvenyeink

Hiszünk abban, hogy érdemes saját lehetőségeinken túl álmodnunk. Ha mindenki összeteszi, amije van, akkor az egyes emberek számára lehetetlennek látszó problémákat is meg tudjuk oldani. Erre szoktuk mondani: sok lúd disznót győz.

Sok gyerek pedig bohócot győz. Így szerveztük meg nyolc éve önállóan, néhány önzetlen támogató segítségével az első Városi Gyereknapot. És nem erre a nyolc évre vagyunk büszkék, hanem arra, hogy ennek eredményeképp a városvezetés felismerte a rendezvény fontosságát, átvállalta a szervezést, és mára csak társszervezőként, támogatóként vagyunk jelen.

Nem vagyunk rendezvényszervező iroda. Annak örülünk, ha civil szervezetekkel társulva, az ő ötleteiken keresztül valósíthatjuk meg az álmainkat, együtt hozhatunk létre értéket.

A Góbé Kupát a Székelyudvarhelyi Gyerekfoci Klubbal közösen szervezzük már három éve. A Góbé Kupa szakmai színvonalát az edzők biztosítják, az anyagi fedezetet pedig a Merkúr üzletlánc. Az asztaliteniszben nagy hagyományokra visszatekintő ISK Kupát az ISK-Góbé asztalitenisz kupával élesztettük újra György István szaktudásával és a Merkúr támogatásával. Most készítjük elő a gyerek jégkorong támogatását.

Nagyon büszkék vagyunk a Góbé Családi Síkupára is, amely nosztalgikusan csempészi vissza a Hargitára azt a hangulatot, amikor a családok együtt kapcsolódtak ki télvíz idején. Természetesen örülünk a turistáknak, de kissé fura érzés felmenni a Hargitára, és nem hallani ott magyar szót.

Legújabb rendezvényünket 2012 karácsonyára szerveztük Karácsony Együtt címmel, szinte tucatnyi székelyudvarhelyi civil szervezettel karöltve. Míg a legtöbb rendezvényünkkel azt próbáljuk elérni, hogy a családok és a gyerekek jól érezzék magukat, együtt sportoljanak, mozogjanak, versenyezzenek és bizonyítsák rátermettségüket, addig a Karácsony Együtt rendezvény arra mutatott rá, hogy fogyatékos és egészséges gyerekek képesek együtt játszani, képesek együtt jól érezni magukat. És a társszervezők számára is meglepő volt, hogy kis pénz – ha jó helyre kerül – mekkora boldogságot szülhet.

gobetermek
product 1

A Góbé Kupán a legkisebbek mérhetik össze erejüket. Negyven csapat, hatszáz gyerek élvezheti....

gobetermek
product 1

Nem csupán a Csíki-medencében születnek sível a lábukon a gyerekek Székelyudvarhelyen és környékén is....

gobetermek
product 1

Évtizedekre nyúlik vissza Székelyudvarhelyen az asztalitenisz hírneve. Olimpikonokat, Európa-, Balkán....

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria