Termékeink

Magyar termékek

Ne kelljen Budapestig utazniuk a magyaros ízekért. A Pick szalámitól a kalocsai fűszerekig igyekszünk mindent elérhetővé tenni a vásárlóink számára.

magyar termekek

Mivel magunk sem szeretjük, ha kilométereket kell megtennünk az üzletben ahhoz, hogy heti bevásárlásunkat elintézzük, feladatunknak tekintjük, hogy a Merkúr üzletláncban a lehető legkisebb helyen, szervezetten, a lehető legnagyobb választékot bemutassuk.

A vérünk székely, a szívünk magyar, ezért nem véletlen, hogy termékeink közel fele Magyarországról származik. A Kiváló Magyar Élelmiszer védjeggyel ellátott termékektől kezdve a Pick szalámin keresztül a kalocsai fűszerekig igyekszünk mindent elérhetővé tenni a Székelyföldön élők számára, hogy ne kelljen Budapestig utazniuk, ha magyaros ízeket akarnak érezni. Számunkra fontos, hogy vásárlóink kulinárisan se szakadjanak el az anyaországtól.

Nem elhanyagolható szempont, hogy a magyar termékek mindegyikén anyanyelvünkön olvashatjuk a termékleírást, így vásárlóinknak nem kell román-magyar szótárral jönniük üzleteinkbe, ha tudatosan – az összetevőket megvizsgálva – szeretnének vásárlói döntéseket hozni.

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria