Termékeink

Merkúr Áruház - Prémium termékeink

Prémium termékek

Áruházunk legújabb gyereke a prémium részlegünk.

Merkuraruhaz premium termekeink

Megunta már a pityókás tokányt? Igen tudjuk, azt nem lehet megunni! De próbálta már igazi feta sajttal? Ha nem, akkor most a Merkúr székelyföldi üzletlánc segítségével kipróbálhatja, ha meglátogatja áruházunk legújabb gyerekét, a prémium részlegünket.

A prémium részleget 2012 végén sikerült elindítanunk Székelyudvarhelyen a Merkúr áruházban. Létrehozásában jelentős szereppel bírt az organikus részlegünk sikere.

Nem kis megelégedésünkre az udvarhelyszéki vásárlóink máris díjazták, hogy sikerült egy helyre összeválogatni azokat az ínyencségeket, delikátesz termékeket, amelyek eddig vagy egyáltalán nem voltak megtalálhatóak polcainkon, vagy hosszú percekbe telt, amíg az igazán elszántak összeválogatták a többi termék közül.

Ezért 2013-ban azokban az üzleteinkben, ahol a hely engedi, létrehozzuk a prémium termékek szigetét, ahol a kézműves-csokoládétól a sajtkülönlegességeken keresztül a garnélarákig mindent megtalálnak azok, akik úgy gondolják, hogy van élet a pityókás tokányon túl is.

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria