Termékeink

Organikus termékeink

Az organikus részlegek már kialakításukban is zöld oázisként frissítik fel üzleteinket, időt és energiát spórolva meg azok számára, akik az egészséges táplálkozás mellett döntöttek.

Organikus termekek

Természetesen, egészséges vásárlókat szeretnénk. A székelyföldi régió számos betegség ranglistáján előkelő helyen szerepel, ezért igyekszünk előtérbe helyezni az egészséges étkezéshez szükséges termékeket, hogy megkönnyítsük a tudatos táplálkozásra vágyók választását.

A mi családunkban, ismeretségi körünkben is vannak olyan személyek, akik valamilyen táplálkozási zavartól szenvednek, liszt- vagy tojásérzékenyek, cukorbetegek. Éppen ezért tudjuk, hogy mekkora idő- és energiaráfordítással jár, hogy számukra a megfelelő élelmiszereket beszerezzük.


Üzleteinkben nem kell ezeket a termékeket több ezer másik közül, nagyítóval böngészgetve megkeresniük. Esztétikusan kialakított, rusztikus hangulatú polcrendszereinken a gluténmentes és diabetikus hozzávalók, készételek mellett bio- és organikus termékeket is találnak nagy választékban.

Egy pörgős munkanap végén nem kell polctól polcig járniuk, hogy dietetikusok által összeállított listák segítségével kiválassza a lehető legegészségesebb táplálékot.


Termékkülönlegességeink mellé azokat a könyveket is igyekeztünk összegyűjteni, amelyek a tudatos táplálkozásról, illetve az egészséges életmódról szólnak. Mert szerintünk az élet érték, értékeljük és támogatjuk Önt azért, hogy a tudatos étkezés, tudatos vásárlás mellett döntött.

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria