Székelyföldi üzletlánc

‘Erős vár a mi Istenünk’?

Gobe_termek_Szekely_templomerodok_plakat_merkurblog

Gyöngyössy János: Székely templomerődök

Újabb szellemi terméket karolt fel a Merkúr székelyföldi üzletlánc, Góbé termékcsaládja. A Korondi Kovács András Ölelő szülőföld verses kötete és a Góbé Gazdálkodó Társasjáték szellemi termékek sorát követve, Gyöngyössy János Székely templomerődök című könyve lett az újabb Góbé szellemi termékünk.

A könyvet a tegnap mutatta be a szerző és Dávid Balázs kollégánk.

xc.460.276.16777215.0....images.stories.Emese.kultura.irodalom.gyongyossy_gobe,P20konyv.gobekonyv-03.jpg.pagespeed.ic.oJhRmfsUbS

A könyv szellemi értékeit adja a megjelenését megelőző két évtizedes kutató munka, a tematika hiánypótló dokumentálása, az épített örökségünk felkarolása és a képes krónikaszerű tálalás. Egyedi különlegessége a könyvnek, hogy kézzel íródott! Igazi kézműves könyv. Gótikus betűi történelmi hűséggel közvetítenek a várépítő székely őseinkről.

A művet szakmai elismerésben részesítette az Erdélyi Múzeum Egyesület és a Kelemen Lajos Műemlékvédő Társaság.

Székely TemplomerodokA szerző többek között illusztrátora volt A székelység története című tankönyvnek, és társszerzője a Székelyföldi vártemplomok könyvnek.

A Székely templomerődök ezen a kiadása már a negyedik kiadás. Az első kiadások fehér-feketén illusztráltak. A mostani bővített-, színes kiadás.

A könyv maga, útmutató lehet épített örökségeink felkereséséhez és saját történelmünk megismeréséhez.

Gyöngyössy János könyve kedvezményes áron megtalálható a Merkúr székelyföldi üzltelánc polcain.

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria