Közösséget építünk

KÖZÖSSÉGI SZEREPVÁLLALÁS
Meggyőződésünk, hogy a székely közösség nemcsak azt érdemli, hogy ősei értékeit átörökítse, hanem azt is, hogy saját ötleteit megvalósítsa.

Kozosseget epitunk

Elvesztette hitét az autonómiában? Mi nem. Meggyőződésünk, hogy a székely közösség nemcsak azt érdemli, hogy megmaradjon, ősei értékeit archiválja és átörökítse, hanem azt is, hogy saját ötleteit megvalósítsa.

Sosem hódítottunk meg idegen területeket, nem igáztunk le más népeket. Egy dologról voltunk híresek: akár életünk árán is megvédtük kultúránkat és földünket.

Már nem kell halálunkkal fizetnünk a közösség fennmaradásáért, most az életünket kell adnunk érte. Úgy, hogy közösségünk termékeit vásároljuk, közösségi ötleteinket valósítjuk meg, és képesek vagyunk saját problémáinkat megoldani.

Ebben van az a szeretet, erő és energia, amely minket, székelyeket összeköt. Ez az a lelki, szellemi autonómia, amit a magunk számára tudunk biztosítani, és amit semmilyen törvénnyel nem tudnak elvenni tőlünk.

gobetermek
product 1

Közösséget építünk - Saját rendezvények
Hisszük, hogy érdemes saját lehetőségeinken túl álmodnunk.....

gobetermek
product 1

Örülünk annak, hogy felsorolni is nehéz, mennyi támogatásra érdemes rendezvény van Székelyföldön....

gobetermek
product 1

Közösségi kártya
A kártya erejét az 1+1 = több, mint 2%! szlogen fejezi ki a leginkább, azaz a ....

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria