Székelyföldi üzletlánc

Merkúr a Gyerekekért!

Merkúr a Gyerekekért!

A Merkúr székelyföldi üzletlánc, idén is főszereplővé tette a jövő nemzedékét! Az értékes gyermeknapi programjaival  szerzett élménygazdagságot, gyerekszívekben küldte haza. 

A Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatallal közösen szervezett gyermeknapi rendezvényen több, mint kétszáz gyereknek szerezhettünk örömet! Mi a részünkről nemcsak főtámogatóként próbáltuk segíteni a rendezvényt, hanem kivettük a részünket minden lehetséges formában, mivel saját ügyünknek és felelősségünknek éreztük mindig is a gyerekek jövő nemzedékként való kezelését.

Idén már tíz éve annak is, hogy Zoli bohóc és a székelyföldi üzletlánc nem feledkezik meg ezen a napon a beteg gyerekekről sem, és közösen látogatják a székelyudvarhelyi kórházat, hogy egy kis ajándékkal és biztatással gyógyulásra lelkesítsék az ott lévő csöppségeket. Ez idén sem maradt el!971762_469593659786932_223674021_n

A szolidaritás mellett tanulságos ötletnek számított a kézműves tevékenységeken szerezhető fitying, amit igencsak értékes dolgokra lehetett beváltani. A Góbé gazdálkodó társasjátékunkból származó fityingötlet az „értéket értékért” egyensúlyára tanította az ünnepelteket.

A gyermeki tiszta szív tanúságtétele volt a Merkúr állatfarmjának fogadtatása. A több éve épülő állatneveldének egy része, kifejezetten gyerekek számára jött létre a farmon. Ez költözött most ki a gyerekek kedvéért a sportcsarnokhoz.578144_377980235635152_1214361712_n

935551_377980595635116_1963238236_n

 

 

 

 

 

 

Az állatsimogató és a lovaglás volt az a program, amire egy gyerek sem tudott fittyet hányni, de annál inkább a megszerzett fityingeket. Igazi különlegességnek számított a láma!

gyereknapi allatsimogato merkurblog

A hab a tortán az életnagyságú székely medve megjelenése volt. A Merkúr székelyföldi üzletlánc kabalamacija ugyanis a gyereknapot választotta a barlangból való előbújásra. És jól időzített, mert sok-sok gyereknek nagy örömet szerzett. Csak az a baj, hogy mivel ilyen sokat aludt még azt is elfelejtette, hogy hívják.

keppek 035

Így a nagy pihe-puha maci arra kérte a gyerekeket, hogy segítsenek neki eszébe juttatni a nevét. Sok-sok névötlet érkezett be hozzánk, de ezeket hiába tettük a székely maci elé, csak csóválta a mosolygós fejét, hogy nem ilyesmire emlékszik, ezek nem az ő nevei. Azóta is érkeznek be folyamatosan a nevek és mi készséggel várjuk, hogy a székely maci megtalálja közöttük a sajátját!

Bátran küldjetek névötleteket továbbra is!

keppek 046 (1)

Fókuszban a család!

 Merkúr Székelyföldi Üzletlánc 

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria