Székelyföldi üzletlánc

Mért vendégszerető a székely?

Mért vendégszerető a székely?

Talán, mert ismeri a vándorlást. Azt, mikor idegenként szeretett vendég. A kettő nincs külön!

A lassan közismert Szabó Zoltán -Kobra- újabb útja is legalább annyira nem hagyományos, mint amennyire őrzi a székely vándorságát: Föld körüli útra indult. A mostani „komfortzónás” székely Góbé kópé talán egyből rávágná, hogy „nincs ki mind a négy kereke”. De, több is van, kerékpárral indult!

Gobe_a_fold_korul_merkurblog_06Gobe_a_fold_korul_merkurblog_02

 

 

Útjának szellemiségét az élet- és a szabadság szeretet hatja át. Számunkra is ezt hirdeti. És terve, hogy megmutassa nekünk, mindenhol a világon  az igaz értékeknek pont ugyanannyi az értéke. Az apa büszkesége, az anya szeretete… és a távolság is ugyanannyi, ha földig kell hajolni.

 

Földkörüli útjának fő támogatója a Góbé termékcsaládunk. Mi úgy érezzük, ezzel is helyi értékeinket, értékesítjük. Mert tudjuk: „…vándorfecske hazatalál, édesanyja fészkére száll…”

 

 

Magunkról

 

Karrier

Minden egyes munkatársunk fontos számunkra, legyen szó az üzleteink ellátását biztosító csapatról...

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat felvételi űrlap, munkatarsaink listaja, további érdekes infók...

 

Elan-Trio, cégadatok

Elan Trió, cégadatok

Merkúr Áruház - Magunkól

magunkrol

Székelyudvarhely a Székelyföld szívében, a környékbeli nagyvárosoktól, Brassótól és Marosvásárhelytől, továbbá Sepsiszentgyörgytől 100 kilométerre fekvő kisváros, amely nem csak Orbán Balázsról, Tamási Áronról és Benedek Elekről híres, hanem arról is, hogy a székelyföldi üzletlánc, a Merkúr szülővárosa is egyben.

További infó

Fotógaléria